Loppis

Bakluckeloppis i Öjebyn 2011!

Den populära Bakluckeloppisen i Öjebyn startade upp lördagen den 7 maj. Många utställare och besökare kom dit och det var ett fint försommarväder.

Elisabeth Holmgren från Övertorneå startade en klädfirma 1992, Mulligt & Gulligt kläder i alla storlekar. Tack vare hennes försäljning så kom det extra många besökare.

 

 

 

Följande dagar har det varit Bakluckeloppisar i Öjebyn under 2011: söndag den 19 juni, 17 juli, 21 augusti, 11 september och 15 oktober mellan kl 12-15, samt lördagen den 15 oktober mellan kl 10-13. Söndagen den 20 november är det julloppis mellan kl 11-15.

Den 19/6 var det nytt med att ha hamburgarförsäljning och den utfördes av lokalavdelningens ordförande Lorentz Holmgren som hade fullt upp.

Musikunderhållning av Adine Lifvakt blev mycket uppskattat.Lotteriförsäljare var Irene Karlsson som uppvisade ett bra resultat.Det är  MHF Piteå-Älvsbyns lokalavdelning som samarbetar med IOGT-NTO som anordnar Bakluckeloppisar vid Gotis i Öjebyn.

Följande bilder från loppis:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bakluckeloppis

IOGT-NTO anordnade tillsammans med MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund, den 15 oktober 2011 ett Bakluckeloppis på Gotis i Öjebyn.

Det var ett tjugotal utställare som anmälde sitt intresse, en del valde att ställa upp sina saker inne och andra föredrog att stå ute. Loppiset drog många köpglada besökare och utställarna var nöjda.

Bilder från Loppis lördagen den 15 oktober 2011:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JulLoppMarknad

MHF Piteå/Älvsbyns lokalavdelning anordnande en loppmarknad söndagen den 20 november 2011, mellan kl 11.00-15.00 som gick i Julens tecken. Utställarna var många och några stod ute med sina varor och besökarna strömmade till för att handla en tomte eller två.

MHF vill även passa på att tacka alla utställare och de som hjälpt till med att anordna marknaderna för det gångna året.

Kommentera